-

SanerDK Blog

SanerDK Blog

Travel, Web Design, Developing, Mechanical Design and Gaming

Bu Blogda Ara

Öne Çıkan Başlık

hiberfil.sys silme işlemi Resimli Anlatım

Merhaba arkadaşlar bilgisayarında yer kaplayan hiberfil sys dosyasını silmeniz bilgisayarınızı uykuya geçiremeceğiniz anlamına gelir. Bunu laptop kullanan kişiler yapmasın çünkü ekranı aşağıya indirdiğinizde bilgisayarınız uyku moduna geçer. Benim gibi pc kullanıcıysanız sorun yok. Öncelikle Windows+R veya Çalıştır komutunu başlattan açıyoruz. cmd yazıp komut istemcisini açıp powercfg - h off yazıyoruz enter yapıp bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra işlem tamamlanıyor. Düzenleme: Tam tersi işlem için powercfg - h on yazmanız yeterlidir. benim bilgisayarımdaki hiberfil.sys dosyasının boyutu 5.96 GB gördüğünüz üzere yazacağınız kod

CS:GO Katowice 2015 Ücretsiz Eşya Düşürme







Öncelikle drop için iki yöntem var! Alttaki yöntemi uygulamak veya CS:GO içinde Seyret (Watch) bölümüne gelerek oradan yayınları bulup anında izlemek. Android için alttaki rehberi okuyunuz! güncelleme: 12 mart 03:25

Bu rehberi CS:GO Lounge Türkiye sayfasında ilk paylaştığım resme fazla ilgi geldiğinden dolayı hazırlıyorum. Android cihaz kullananlar için çok basit bir olay (4.4 Kitkat ve üzeri). IOS kullanıpta Mertcan diye bir arkadaş aynı mantık ile sistemine jailbreak yapıp halletti olayı.

Bu işlemi yaptığınızda eşya düşmesi garanti değildir sadece şans işidir..!
Bu işlemi her gün yapmanızı öneriyorum fakat ana turnuva günleri 12-15 Mart 2015

Google Play Store Linkleri

Uygulamaların simgeleri, karışıklık olmasın

Önerdiğim Fake Gps yazılımı

Resmi ESL Katowice yazılımı


Apk Dosyaları

Zip dosyasını cihazınıza veya bilgisayarınıza indirip cihaza atın. Bilgisayardan atarken direk zipteki dosyaları çıkartmayı unutmayın. Telefonda ise Rar-Zip uygulamaları ile hızlı bir şekilde açabilirsiniz. G3 Beat'ta zip sıkıştırma ve açma özelliği mevcut, cihaz kitkat belki sizdede vardır.
Aşağıdaki bulutu diğer bulutun üzerine sürükleyin veya buradan indirin.



Fake Gps çalıştırma ve Geliştirici Seçenekleri

Android 4.2.2 yüklü olan cihazınızdan Ayarlar menüsüne girelim. Ardından açılan menüde en altta bulunan Telefon hakkında butonuna basalım. Açılan pencerede yine en altta olan Derleme numarası butonuna 7 kez basalım. Her basmanız da Geliştirici olmanıza 4 adım kaldı 3 adım kaldı şeklinde uyarı çıkacaktır. 7 kez bastıktan sonra Ayarlar menüsü altında (en alttaki Telefon Hakkında butonunun üstünde) Geliştirici Seçenekleri butonu görülecektir.

Daha sonra Ayarlar menüsündeki Geliştirici Seçenekleri bölümüne giriyoruz. Uyarı çıkarsa tamam diyoruz geçiyoruz. "Sahte konumlara izin verir" in yanındaki kutucuğu işaretliyor ve çıkıyoruz.

Bu işlemden sonra Fake Gps sorunsuz çalışacaktır. Bunu isterseniz Katowice uygulaması hariç Swarm, Facebook ve hatta Tinder 'da kullanabilirsiniz. Size kalmış bir seçenek ben önermiyorum ;)

Öncelikle Konum-GPS açmayı unutmayın! Program aşırı basit giriyoruz, arama simgesi var. Oraya şunu yazıyoruz Spodek Katowice daha sonra otomatik buluyor. Bulduğu yer şu şekilde olması lazım. Set Location 'a bastığınızda sizi orada gösterir. Stop derseniz şuanki kendi yerinizi gösterir, çok basit ama işlevli.

Çalışmıyormu?

Bununda basit bir çözümü var. Muhtemelen cihazınız hem wifi location ve mobil hattınızın sağladığı yer bilgisine daha çok güveniyor ;) Konum-GPS 'e basılı tutarak Yüksek Doğruluk 'a basıyoruz (bende böyle) En altta Sadece GPS diye bir seçenek var. Onu işaretleyin başka bir sıkıntı kalmaz. Örnek resim solda tıklayın!








Yine mi çözülmedi? Bunu deneyin!



GPS Olayını hallettik, Şimdi sıra uygulamada

ESL Katowice Uygulamasını açıyoruz. Sol alttaki Item Drops 'a tıklıyoruz. Herşey düzgünse yerinizi bulacak ve Steam ile giriş yapıcaksınız işi bitireceksiniz. Her gün düzenli bir şekilde Item Drops bölümündeki Kırmızı Check In butonuna basın. (Öğlen saatlerinde yapmanızı öneriyorum.) 

Giriş konusunda sorun yaşarsanız Clean Master ile çerezleri temizleyebilirsiniz.



Tüm işlem bitti mi? Artık hazırsınız.

Pick em Challenge ve Daha fazla drop ile alakalı rehber gelicek!

Burada paylaştığım bilgileri çalanlara hakkımı helal etmiyorum!

Hediye eşya göndermek için Steam ID: sanerdk
Paylaş —
SanerDK
SanerDK

7 yorum:

  1. Teşekkürler güzel paylaşım umarım bir şeyler kazanırız :)

    YanıtlaSil
  2. adamsın güzel paylaşım :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için, bana hiç bir item düşmemesi çok fazla ironik yalnız :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim dostum harika bi paylaşım.

    YanıtlaSil
  5. Sağol uğramışsin adamsın +1

    YanıtlaSil

-->